22 Ekim 2013 Salı

Nerlens Noel Sezonu Kapattı


Nerlens Noel geçtiğimiz Şubat ayında çapraz bağlarını kopartmıştı. Noel'in sakatlık öncesi draftta 1 numaradan seçilmesi beklenirken sakatlıktan sonra 6.sıraya düştü.

Noel'in rehabilitasyon süreci devam ederken çaylak oyuncu sezonun ilk maçında oynamak istediğini söylemişti ancak işler beklenildiği gibi gitmedi. FoxSportsOhio.com'dan Sam Amico'nun haberine göre Noel'in tüm sezonu kaçırması çok olası. Konuyla ilgili Sixers koçu Brett Brown " Bütün yılı harcamak istemiyoruz. Bu onun için şutunu ve serbest atışlarını geliştirebileceği bir fırsat. O da bu fikre sıcak baktı ve şu ana kadar çok iyi. Bu yıl mutlaka kendini geliştirmesi gerekli. Bence onun için güzel bir strateji belirledik ve iyi bir plan yaptık."  şeklinde konuştu.

Sixers bu tip sakatlıklara yabancı değil. Geçtiğimiz sene de All-Star pivot Andrew Bynum'dan 1 sene boyunca hiç yararlanamadılar ve yıldız oyuncu yaz döneminde Cleveland'a gitti. Blake Griffin başta olmak üzere ilk sezonlarının tamamını kaçıran çaylak oyuncuların beklenenden daha iyi dönmesi de Sixers'ı bu yola itmiş olmalı. Sonuç olarak Sixers'ın bu sezon Noel'i tüm sezon boyunca kullanmaması çok olası.

1 yorum:

Yorum Gönder